Invald i kommunstyrelsen

Ikväll har jag deltagit i mitt livs första fullmäktigemöte och det blev även det sista för de kommande två åren eftersom jag blev invald i kommunstyrelsen med min partikollega Mathias Franzas som ersättare. Det känns bra att socialdemokraterna gick så starkt i min kommun att vi haft möjlighet att vara med i förhandlingarna om styrelseplatserna.

Jag ser fram emot det kommande arbetet i styrelsen och är säker på att mina partikollegor kommer att göra ett fantastiskt jobb i fullmäktige (Freddie Forsman och Helena Lundberg med Kristoffer Gottberg och Greger Granlund som ersättare), invånarnämnden (Freddie Forsman med Arezoo Naely som ersättare) och samhällsnämnden (ersättare Helena Lundberg). På det här sättet har vi kunnat ge alla som ställde upp i höstens val en aktiv roll i kommunens arbete och det är jag stolt och mycket glad över!

Känningarna i luften efter kvällens möte är att klimatet är gott mellan partierna i vår kommun och jag är övertygad om att invånarna har gjort ett mycket bra val av sina förtroendevalda!

Med önskan om gott samarbete och en givande mandatperiod!

Miina Fagerlund (s)

2 tankar om “Invald i kommunstyrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s